This Royal Caribbean restaurant focuses on meat dishes. They claim to have the best steak on the high seas. We must say that the filet mignon was indeed excellent. This was the restaurant with the best atmosphere on the ship. It was small, cosy and offered a good service. The spicy tuna and chocolate tart were also good. The wine card was limited and they still have to learn a lot about wine, no sommeliers were working in the restaurant. In each dinner experience we had, the waiter asks us which wine we would like to drink before we even had the food menu. Food pairing doesn’t exist yet at Royal Caribbean. The cruise ship now sails to Abu Dhabi.
Dit Royal Caribbean specialiteiten restaurant focust zich op vleesgerechten. Ze beweren de beste steak te hebben op zee. We moeten toegeven dat de filet pur inderdaad uitstekend was. Dit was het restaurant op het schip met de beste atmosfeer, gezelligheid en bood een goede bediening aan. De pittige tonijn en chocoladetaart waren goed. De wijnkaart was beperkt en hier moeten ze nog veel leren, er werken geen sommeliers in het restaurant. Bij iedere diner ervaring bracht men eerst de wijnkaart, met de vraag welke wijn we wilden, vooraleer we ook maar een menu kaart kregen. Het paren van eten met wijn moet nog worden ontdekt bij Royal Caribbean. Het cruise schip vaart nu richting Abu Dhabi..
Previous Cruise article: Speciality Restaurant Portofino on the Brilliance of the Seas cruise ship
Return to main page
Those meals looks rather delicious!! Looks like a lovely cruise.
ReplyDelete