As regular guests and reviewers of Michelin Star restaurants we are able to recognize the exceptional diamonds, the rising stars of the culinary world. "Les Deux" is such an exceptional restaurant which according to us a candidate to become the best restaurant of Munich.
Kieffer & Rappenglück, the Chef and the Maître-D are a successful team. Their French gourmet restaurant received its first Michelin Star only 14 months after opening the restaurant. When will they receive a second star? Creativity of food presentation seems to be unlimited and the taste is great. Every course can be paired with wine by the glass. The service is excellent.
Starters:
Goose liver combined with pineapple and truffle.
Tataki of tuna
Scallops with topinambour, apples and yuzu
Hamachi with water melon
Main courses:
Pigeon de Bresse with goose liver, truffle and green asparagus
Rack of lam and a ragout
We have been several times to "Les Deux" and were always impressed.
Als regelmatige bezoekers en schrijvers over Michelin Sterren restaurants zijn we in staat de buitengewone diamanten te herkennen, de rijzende sterren uit de culinaire wereld. "Les Deux" is zo'n uitzonderlijk restaurant die volgens ons een kandidaat is het beste restaurant van München te worden.
Kieffer & Rappenglück, de Chef en de Maître-D zijn een succesvol team. Hun Frans gourmet restaurant kreeg zijn eerste Michelin Ster slechts 14 maanden na opening. Wanneer gaan ze een tweede ster krijgen? De vindingrijkheid in presentatie van de borden kent geen grenzen en de smaak is uitstekend. Ieder gerecht kan worden gecombineerd met wijn geserveerd per glas. De dienstverlening is buitengewoon.
Voorgerechten:
Ganzenlever gecombineerd met ananas en truffel
Tataki van tonijn
St. jacobsnoten met aardpeer, appeltjes en yuzu
Hamachi met watermeloen
Hoofdgerechten:
Bresse duif met eendenlever, truffel en groene asperges
Lamskroon met zijn ragout
We zijn reeds verschillende keren bij "Les Deux" gaan eten en waren altijd onder de indruk.
Previous Munich article:
Sleeping between birch trees in Hotel Cocoon, Munich
Previous Michelin Restaurant article:
Visiting a Belgium icon, restaurant Comme Chez Soi, Brussels
Return to main page
Wat worden die gerechten schitterend gepresenteerd, ware kunstwerkjes Filip, bij het zien ervan krijg je echt trek hoor.
ReplyDeletecool restaurant
ReplyDeleteWhat a lovely and delicious experience this was!
ReplyDeleteWhat gorgeous, artful dishes! And Kristel looks beautiful today, Tell her I love her dress, it is gorgeous! So maybe you have reached the pinnacle and there will be no place better!
ReplyDeleteKristel looks lovely in that colour. The food looks wonderful, with colour and appertizing.
ReplyDelete'k Zit natuurlijk weer te likkebaarden, Filip !
ReplyDeleteLie(f)s.
woooow, ik krijg onmiddellijk zin om daar ook eens binnen te springen!
ReplyDeletelive groet, Hilde
exceptional! Each dish is like an art by itself
ReplyDeleteYou two sure know how to find gourmet restaurants and eat beautiful food. It is plated very well. You both look a million dollars too.
ReplyDeleteI love the building, cool!
ReplyDeleteganzelever, foei!
ReplyDeletet ziet er wel allemaal kunstwerkjes uit
het zijn allemaal kunstwerkjes en zoals je zegt niet alleen dat, ze smaken ook voortreffelijk. Wat een genot om daar te kunnen dineren. Groetjes Dietmut
ReplyDeleteVoortreffelijke borden en ik hoor dat het nog lekker was ook!
ReplyDelete