For our gastronomic weekend we were looking for a new restaurant experience and made reservations in the “Pastorale” in the village Reet. The interior is modern, electronic frames on the walls are slowly changing art and the ceiling is decorated by a wooden construction starting at the entrance and moving further to the back of the restaurant. We had our aperitif, a glass of Bollinger Champagne on the garden terrace with several amuse bouches. However for us the most important is the food. The card had several set menus with a lot of variance. Our choice went to the “sensation” menu with asparagus, mackerel, langoustine, eel, sea bass, pigeon, cherry dessert and chocolates. The wine selection was mainly from new regions and presented by a female sommelier. Each glass enhanced the taste of the food and the sommelier did a great job. This 2 star Michelin restaurant really deserves a recommendation. We will certainly go back to this top place.
Voor ons gastronomisch weekend hebben we gezocht naar een nieuwe restaurant ervaring en maakten reservaties bij de “Pastorale” in het dorp Reet. Het interieur is modern, elektronische kaders aan de muur verwisselen langzaam artistieke foto’s en een houten kunstwerk baant zich een weg over het plafond naar de achterkant van het restaurant. In de tuin hebben we genoten van onze aperitief, een glas Bollinger Champagne met enkele amuse bouches. Een goede start maar het belangrijkste is het eten. De kaart had verschillende keuze menu's met een grote variatie. Onze keuze ging uit naar het menu “Sensatie” met asperges, makreel, langoustine, paling, zeebaars, duif, een kersen dessert en pralines. De wijn selectie was voornamelijk uit nieuwe wijn regio's en werden voorgesteld door een vrouwelijke sommelier. Ieder glas bracht een toegevoegde waarde aan het gerecht en de sommelier deed het uitstekend. Dit 2 sterren Michelin restaurant verdient zeker een extra vermelding. Hier komen we zeker terug, het was een top ervaring..
Previous Michelin restaurant article: Bristol Hotel and 3 star Michelin Restaurant, Paris
Return to main page
Za'atar Cacio e Pepe
3 hours ago
Thank you for coming to my blog. I have been looking at your posts and it seems you do a lot of traveling in many interesting places. I could not figure out if you were from Belgium or The Netherlands? I am still behind reading all my friends’ posts because of being away on my trip, but I’ll come back to look at more of your posts. I love the ballroom photos.
ReplyDeletethe plates look amazing! bon appetit:-)))
ReplyDeleteWow cool restaurant! Nice pictures! XO
ReplyDeleteSuch lovely displays!
ReplyDelete