It is the second time we visit this restaurant and were impressed with their tasting menu. They had a full house for lunch on Sunday and we started off at the bar with a Pisco Sour, the national cocktail of Peru. The Peruvian cuisine has a lot of Japanese influence and works frequently with potatoes.
Our pictures give an impressions of the food. You see a classic ceviche, a causa fish dish, a sweet potato with wagyu, some traditional warm dishes with chicken, pasta and cream. We end the excellent meal with two sweet desserts.
Het is de tweede keer dat we dit restaurant bezoeken en waren onder de indruk van hun degustatie menu. Het restaurant was volledig volzet op zondagmiddag en we begonnen aan de bar met een Pisco Sour, de nationale cocktail van Peru. De Peruviaanse keuken wordt beïnvloed door Japanse stijl en werkt veel met aardappelen.
Onze foto's geven een impressie van de gerechten. Je ziet een klassieke Ceviche, een causa van vis, zoete aardappel met wagyu, traditionele warme gerechten met kip, pasta en room. We eindigen een uitstekende maaltijd met twee zoethoudertjes.
Previous Barcelona article:
The Machu-Picchu Menu experience at Restaurant Pakta
Previous Restaurant article:
Restaurant Zazu, top quality in Quito
Return to main page
Za'atar Cacio e Pepe
4 hours ago
Not only the food looks good, but the plates themselves. Barcelona is beautiful!
ReplyDeleteLove Barcelona, been there three times. Food looks so delicious. Have a great week!
ReplyDeleteVery interesting dishes! They all look quite tasty too!
ReplyDeletedat heb je "smakelijk' in beeld gebracht Filip
ReplyDeletegroeten
ziet er een degustatietje uit dat de moeite loont
ReplyDelete