On the busy Quai du Maréchal Lyautey, we found La Belle Epoque, a typical Brasserie Bordelaise. The interior of the restaurant was retro but we decided to sit outside on the terrace with sunny weather.
We selected a dorade ceviche, a carpaccio and cake with chocolate. Something light and quick for the lunch. This time we tried a white Bordeaux Sauvignon Blanc with the food.
Op de drukke Quai du Maréchal Lyautey, vonden we La Belle Epoque, een typische brasserie uit Bordeaux. Het interieur van het restaurant was retro klassiek maar we besloten op het zonnige terras te eten.
We kozen voor een dorade Ceviche, een carpaccio en cake met chocolade. Iets licht en snel voor de lunch. Deze keer probeerden we een witte Bordeaux wijn van Sauvignon Blanc druiven bij het eten.
Previous Bordeaux article:
A touch of the modern elements in the city of Bordeaux
Previous Restaurant article:
Pure fish restaurant Miramar in Cambrils
Return to main page
Za'atar Cacio e Pepe
2 hours ago
Beautiful and warm interior and the dishes are lovely!
ReplyDeleteThe food looks divine! It is lovely out there! Outside I like the pretty floor and blue awning. Inside, the blue panels are beautiful!
ReplyDeleteZiet er lekker uit en jullie lusten carpaccio, herinner ik me nog. Leuke omgeving.
ReplyDelete