We have always been fans of Restaurant Arenberg, but it has been a while since we were there. The restaurant has one Michelin star and we were hoping it would be as good as the previous visits. We were very happy and will recommend this restaurant again to all our gastronomic friends. The food was excellent and the restaurant has a very nice wine card.
On the pictures below you can see: the amuse, a combination of goose liver, cod and sardine. We composed our own menu from the card and selected: a tasting of Norwegian King crab, scallops with Mechelen asparagus and Iberico Ham, the oven cooked sole with hand peeled shrimps and lobster, and the turbot with spring vegetables. To finish we had some cheese.
They can still improve in their choice of dessert wines by the glass. Otherwise, a super experience. This restaurant absolutely deserves its Michelin star and totally outclasses the previous Michelin star restaurant (Paul van Waarden) we described on this blog.
We hebben altijd genoten van Restaurant Arenberg, maar het was een tijdje gelden dat we hier nog zijn geweest. Het restaurant heeft een Michelin ster en we hoopten dat het even goed zou zijn als bij onze vorige bezoeken. We waren zeer blij en kunnen dit restaurant aanbevelen aan al onze gastronomische vrienden. Het eten was uitstekend en het restaurant heeft een zeer mooie wijnkaart.
Op de foto's hieronder kan je zien: de amuse, een combinatie van ganzenlever met exotische vrucht, kabeljauw bereiding en een sardientje. In dit restaurant heb je de mogelijkheid je eigen menu samen te stellen. We kozen voor: een proeverij van Noorse King crab, sint-jakobsvruchten met Mechelse asperges en Iberico ham, in de oven geroosterde zeetong met handgepelde garnalen en kreeft, en de tarbot met geglaceerde lente groentjes. We eindigen de lunch met een kaasschotel.
Er is nog ruimte voor betering in de keuze van dessertwijnen per glas. Anders, kan ik enkel lof uiten, het was een uitstekende restaurant ervaring. Dit restaurant verdient zeker zijn Michelin ster en overklast totaal het vorige Michelin restaurant (Restaurant Paul van Waarden) beschreven in deze blog.
Previous Michelin restaurant article: Restaurant Paul van Waarden, Rijswijk
Return to main page
Za'atar Cacio e Pepe
3 hours ago
Hmmm.. delicious lookng.. and as I read,I learned that they are also delicious-tasting.
ReplyDeletemmmmmmmmmm ziet er heel erg lekker uit XD
ReplyDeletekrijg er nu al zin in.
kan ik dit de volgende keer eten bij jullie?
x
Savours from Spain
ReplyDelete