Tuesday, 11 May 2010

Restaurant La Tulipe, Middelkerke

Restaurant La Tulipe in Middelkerke received a score of 12 in the Gault Millau and has 2 forks in the Michelin guide. The chef, Christa Cappelle was awarded the title Ladychef of the year in 2003. We visited the restaurant several times already. The service is very good and the restaurant has a warm interior. Our recommendations are: the Lobster Bisque, the sole meuniere, the combination of seafood, and the goose liver. We were a bit disappointed about the tenderloin but overall the restaurant is very good.

Restaurant La Tulipe in Middelkerke heeft een score van 12 op 20 gekregen in de Gault Millau en heeft 2 vorkjes in de Michelin gids. De chef, Christa Capelle heeft de titel Ladychef van het jaar gewonnen in 2003. We hebben dit restaurant reeds verschillende keren bezocht. De bediening is zeer goed en het restaurant heeft een warme uitstraling. Onze aanbevelingen zijn: de kreeftensoep, de gebakken zeetong, de combinatie van zeevruchten,en de ganzenlever terrine. We waren een beetje teleurgesteld in de ossenhaas maar als algemene beoordeling is dit een zeer goed restaurant.

La Tulipe Middelkerke
La Tulipe Middelkerke
Previous restaurant article: Restaurant Masters Home, Munchen

Return to main page

3 comments:

  1. The dishes look very beautiful, so must be the taste.

    ReplyDelete
  2. very fair review! Presentation is grand...fullof concepts.^^

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.