Sunday, 13 June 2010

Hostellerie Le Fox, spring season, De Panne

Hostellerie Le Fox in "De Panne" remains our favourite restaurant. The chef Stephane Buyens serves the best seasonable products in a classical way. Now in the spring season he has a menu called spring pleasures. This season makes the courses lighter and more colourful. Combinations of sweet and sour are nice and refreshing. The wine and the dishes are just excellent. A well deserved rating of 2 Michelin start in the famous Michelin restaurant guide.

Hostellerie Le Fox blijft ons favoriete restaurant. De chef Stephane Buyens werkt met de beste producten van het seizoen in een klassieke bereiding. In het huidige menu "Lentegeneugten" worden er lichtere gerechten met meer kleur in het bord aangeboden. De zoet zure combinaties zijn zeer verfrissend. Alle gerechten en wijnen waren gewoon uitstekend. Hun waardering in de beroemde Michelin gids met 2 sterren is zeker verdiend.

Hostellerie Le Fox Spring De PanneCozy and classic restaurant

Hostellerie Le Fox Spring De Panneeen combinatie van vlaswijting en garnalen

Hostellerie Le Fox Spring De Panneeen toast met tartaar van nieroogkreeftjes met Belgische kaviaar en asperges

Hostellerie Le Fox Spring De Pannepanko risotto met langoustine

Hostellerie Le Fox Spring De Pannein korst gebakken tarbot

Hostellerie Le Fox Spring De Pannein korst gebakken tarbot

Previous Michelin restaurant article: Restaurant Arenberg, Heverlee

Return to main page

2 comments:

  1. I recently visited your blog. It is a very interesting one. Keep it up.

    http://www.holidaydestinationinindia.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Long time no visit here... and now I amglad for the captions.:)

    ReplyDelete