Iedere zes maanden bezoeken we Restaurant Savarin in Rijswijk. Het is dichtbij, en soms zijn we zo tevreden dat we niet begrijpen dat ze geen Michelin ster hebben. Vele jaren staat het restaurant reeds vermeld met drie vorkjes in de Michelin gids. Deze keer was hun prestatie echter zwakker. We begonnen met kreeft in combinatie met kip, dit was zeer klein en het gerecht bevatte zelfs geen stukje kreeftenstaart. De smaak was wel goed. Het voorgerecht met nieroogkreeft (langoustine) was nog kleiner met 1 stuk. Als hoofdschotel kozen we de coquilles. We hadden het vermoeden dat deze in een soep gingen geserveerd worden. De maître overtuigde ons dat het in een bouillon sausje was. Toen we het gerecht kregen was het inderdaad een soep. Dit was de derde teleurstelling van de avond. Voor het dessert nam ik een risico met de eendenlever. Deze was zeer goed. De wijn selectie lag binnen het verwachtingspatroon. Waarom mixed feelings? Twee van de drie keren is het restaurant zeer goed, gaan we het opnieuw proberen?
Previous Restaurant article: Lunch in de Van der Valk, Oostkamp, a place to visit Brugge
Return to main page
Now it really shows why you don't get any additional weight despite of eating out a lot...:=) The portions are not meant to add any gram or calories at all...
ReplyDeleteThe food looks tasty although small in portion, but I guess that is to be expected at fancy restaurants. Perhaps make your opinions known to the host. Maybe other people have the same complaints to prevent it from getting higher ratings.
ReplyDeleteMaybe the next time, it will be better? :)
ReplyDeleteLife with elegance!Thanks for the review, this restaurant looks very interesting!
ReplyDeleteLéia - Bonjour Luxembourg
Hello there! The food looks great! Now tell me how to pronounce the word Rijswijk :P
ReplyDeletenice to know-bedankt voor het info:-) the plates look really good though...I think I will try Parkheuvel first:-)
ReplyDeletethe food looks tasty though.
ReplyDeleteamazing food photos!! well done to you.
great review! i thoroughly enjoyed it!
betty
Nice food presentation. I would love to try the cold goose liver. Ya, the portion looks a bit small but then most fancy restaurant serve their food in small portion. I will go back just because they have good wine selection:D
ReplyDelete