Tuesday, 23 August 2016

Peruvian tasting menu in restaurant Ceviche 103, Barcelona

It is the second time we visit this restaurant and were impressed with their tasting menu. They had a full house for lunch on Sunday and we started off at the bar with a Pisco Sour, the national cocktail of Peru. The Peruvian cuisine has a lot of Japanese influence and works frequently with potatoes.

Our pictures give an impressions of the food. You see a classic ceviche, a causa fish dish, a sweet potato with wagyu, some traditional warm dishes with chicken, pasta and cream. We end the excellent meal with two sweet desserts.

Het is de tweede keer dat we dit restaurant bezoeken en waren onder de indruk van hun degustatie menu. Het restaurant was volledig volzet op zondagmiddag en we begonnen aan de bar met een Pisco Sour, de nationale cocktail van Peru. De Peruviaanse keuken wordt beïnvloed door Japanse stijl en werkt veel met aardappelen. 

Onze foto's geven een impressie van de gerechten. Je ziet een klassieke Ceviche, een causa van vis, zoete aardappel met wagyu, traditionele warme gerechten met kip, pasta en room. We eindigen een uitstekende maaltijd met twee zoethoudertjes. 
 
Ceviche 103 Barcelona

Ceviche 103 Barcelona bar

Ceviche 103 Barcelona

Ceviche 103 Barcelona

Ceviche 103 Barcelona

Ceviche 103 Barcelona

Ceviche 103 Barcelona

Ceviche 103 Barcelona

Ceviche 103 Barcelona

Ceviche 103 Barcelona

Previous Barcelona article: The Machu-Picchu Menu experience at Restaurant Pakta

Previous Restaurant article: Restaurant Zazu, top quality in Quito

Return to main page

5 comments:

  1. Not only the food looks good, but the plates themselves. Barcelona is beautiful!

    ReplyDelete
  2. Love Barcelona, been there three times. Food looks so delicious. Have a great week!

    ReplyDelete
  3. Very interesting dishes! They all look quite tasty too!

    ReplyDelete
  4. dat heb je "smakelijk' in beeld gebracht Filip

    groeten

    ReplyDelete
  5. ziet er een degustatietje uit dat de moeite loont

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.