Friday 18 December 2009

Sea Grill restaurant, SAS Radisson, Brussel

Today we enjoyed the Sea Grill restaurant of the SAS Radisson hotel in Brussels. This is an excellent restaurant that has 2 Michelin stars and 19/20 in the Gaultmillau Guide. As the name already indicates, this is a fish and seafood restaurant.

As a starter we had the King Crab of the Arctic Ocean and the Sea Bream & Dublin Bay Prawns. It was a big surprise that the Sea Bream and the Prawns were served as a cold dish. Nevertheless it was super.


As a main course we both had the Turbot in choron sauce. This is one of the specialties of the house and can not be compared to any other Turbot we had before. A real recommendation.


Vandaag hebben we echt genoten van het Sea Grill restaurant in het SAS Radisson Hotel te Brussel. Dit is een uitstekend restaurant met 2 Michelin sterren en 19/20 in de Gaultmillau gids. Zoals de naam reeds laat vermoeden is dit een vis en schaaldieren restaurant.

Als voorgerecht namen we de Koningskrab van de Noordelijke Ijszee en de Koningzeebrasem met zeekreeftjes. Het was een grote verrassing dat de zeebrasem en de zeekreeftjes als koud gerecht werden geserveerd. Dit gerecht was echter uitstekend.

Als hoofdgerecht namen we beiden de Tarbot in choron saus. Dit is een van de specialiteiten van het huis en kent geen enkel vergelijk met gelijk welke Tarbot we hiervoor hebben gehad. Dit is echt aan te bevelen.

Pictures and description of the dishes from the official website:
http://www.seagrill.be/index.php?chap=introduction







Return to main page

3 comments:

  1. Super fancy! Hmmmm...one fan request: price estimate the next time...^^

    ReplyDelete
  2. The food looks very beautiful. It is an art.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.