This restaurant in Elverdinge (Flanders), is one of the best restaurants of Belgium. This is not only our opinion but also of the Michelin guide were it holds two stars. The chef (Franky Vanderhaeghe) pays a lot attention to details and presentation. He combines ingredients to perfection, and finds an excellent balance in taste. The restaurant has a modern touch. No doubt about it, if you like gastronomy, this is one of the restaurants you have to visit.
Hostellerie St-Nicolas in Elverdinge (West-Vlaanderen) is één van de beste restaurants van België. Dit is niet enkel onze mening maar ook die van de Michelin gids waar het restaurant twee sterren heeft. De chef (Franky Vanderhaeghe), heeft oog voor detail en presentatie, hij combineert ingrediënten tot in de perfectie en brengt een uitstekend evenwicht in smaak. De gerechten hebben een moderne uitstraling. Geen enkele twijfel mogelijk, als je van gastronomie houdt, is dit één van de restaurants dat je dient te bezoeken.Table in the garden One of the amuses a starter with lobster an other starter with lobster (was served on three plates) Sea bass dove Previous Michelin restaurant article: Restaurant Le Fox, De PanneLink to the Official Website: Hostellerie St-Nicolas, ElverdingeReturn to main page
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.