It was the first time tried restaurant Sel Gris located on the beach promenade of Knokke Duinbergen. The interior has style, works with warm grey and the service is professional. We decided to take the top Champagne, Blanc the Blanc from Paul Roger. It was served with several amuses like oysters, marshmallows from cheese, a crème with eel, roulades of langoustines with avocado and some special popcorn.
All courses were well presented and focused on strong pure flavors. Probably from there the title of the menu, Essence and taste. As starters we were served herring, two combinations of North Sea shrimps and sole. Our main course was pigeon with risotto. After this we had two desserts based on red fruits and chocolate. Sel Gris is an excellent restaurant that owns a well-deserved Michelin Star. If there is one element that stood out, it was the creativity.
Het was de eerste keer dat we restaurant Sel Gris op de dijk in Knokke Duinbergen probeerden. Het interieur heeft stijl, met warme grijze tinten en de dienstverlening is professioneel. We besloten de top Champagne, Blanc de Blanc van Paul Roger te nemen. Deze werd geserveerd met proeverijen van oesters, marshmallows van kaas, een crème met paling, roulades van langoustines met avocado en een gewagende popcorn.
Alle gerechten werden mooi gepresenteerd en concentreerden zich op pure smaken. Waarschijnlijk van daar de titel van het menu, essentie en smaak. Als voorgerechten kregen we haring, twee combinaties van Noordzee garnalen en tongschar. Ons hoofdgerecht was duif met risotto. Hierna kregen we nog twee desserts gebaseerd op rode vruchten en chocolade. Sel Gris is een uitstekend restaurant dat hun Michelin Ster zeker verdient. Als er één element bovenuit stond was het de creativiteit.
Previous Michelin Restaurant article:
A rising star, restaurant "Les Deux", Munich
Return to main page
Possible
8 hours ago
Marvelous photos of a wonderful Dinner. Amazing !
ReplyDeleteBest regards, Synnöve
Amazing combinations of food, creatively presented.
ReplyDeleteIt all looks delicious.
ReplyDeletevery cool restaurant
ReplyDeleteniet allen koken maar ook creatief serveren wil gekont zijn, en dat is hier bewezen Filip. Fijne zondag wens ik jullie. Dietmut
ReplyDeleteallemaal heel mooi geserveerd
ReplyDelete