Being from Belgium, we were attracted by a restaurant from our own country. From an infrastructure point of view it looked great, a big terrace with live music, a cozy restaurant on the first floor and an open air bar on the top floor. Everything felt top and they had many Belgian beers.
The food menu also looked appealing. Since we like to have a break between starters and our main course we only ordered some starters and drinks. The food was just terrible and we didn't eat it. The shrimp croquettes were sour, the Carpaccio warm and the lobster bisque of low quality. The white wine was warm and it took several waiters before they could finally open the bottle.
After paying bill and complained to the manager. He apologised and explained that they had some staff issues, there was currently no Chef in the kitchen and they were trying to recruit a new one. Now we understand why there were so few people eating at the Belgian Beer Cafe. Extremely poor management of such fabulous infrastructure.
Daar we van België zijn, waren we aangetrokken door een restaurant van ons thuisland. De uitstraling van het etablissement was prachtig, een groot terras met sfeerbelichting en live muziek, een gezellig ingericht restaurant op het eerste verdiep en een openluchtbar op het dak. Alles zag er goed uit en ze serveerden vele soorten Belgisch bier.
De menu kaart zag er ook goed uit met Belgische streekgerechten. Daar we graag wat tijd nemen tussen het voorgerecht en de hoofdschotel, bestelden we enkel eerst een voorgerecht met wijn. Het eten was gewoon slecht en we aten het niet op. De garnaalkroketten waren zuur, de carpaccio warm en de kreeftensoep van mindere kwaliteit. De witte wijn werd ook te warm geserveerd en verschillende obers klungelden om de fles open te krijgen.
Na het betalen, spraken we de manager aan. Hij verontschuldigde zich en gaf toe enkele personeelsproblemen te ondervinden. Momenteel stond er geen Chefkok in de keuken maar deed men zijn uiterste best een nieuwe aan te werven. Nu begrijpen we waarom er in het Belgian Beer Café zo weinig mensen eten. Een prachtige locatie met top infrastructuur maar extreem slecht beheerd.
Previous Phuket article:
Watersports and fun for all on Patong Beach
Previous Restaurant article:
Restaurant Tatsu in the Intercontinental Hotel, Kuala Lumpur
Return to main page
Simple Refusal
4 hours ago
een mooie lokatie, maar wat het eten betreft weten jullie nu wel beter: enkel goed om een Belgisch biertje te drinken. hopelijk werd dat schuimend goedje wel op de juiste temperatuur én in het juiste glas geschonken. ;-)
ReplyDeleteI guess a good chef is hard to get?
ReplyDeleteCan't imagine a good restaurant without a top chef. The establishment will go bankrupt if not managed better! However, the building does look inviting.
ReplyDeleteWhat a disappointment-
ReplyDeleteALOHA from Honolulu
ComfortSpiral
=^..^=
Looks nice inside. The cook must have know it was sour surely. The wine, no excuse for it to be not chilled. Pity you didn't get your money back, be hanged if I would have paid for it.. but not knowing that country might be a bit difficult not to pay.
ReplyDeleteToch erg, Filip, voor zo'n zaak... !
ReplyDeleteLie(f)s.
gelukkig hadden jullie nog geen hoofdschotel georderd. Groetjes Dietmut
ReplyDeleteSo disappointingwhen this happens Filip.
ReplyDelete