The Traders Shangri-La Hotel at KLCC Park in the city center of Kuala Lumpur is famous for its Skybar. The bar is located on the top floor and offers excellent views on the Petronas Towers. In the bar, there is a large indoor swimming pool. The lights of the Skybar were dimmed and the room filled with blue and red lights. Careful you don't fall into the swimming pool.
Many people find this the place to be for evening drinks. The sexiest and hottest place in town. All window tables were reserved. When entering the music was very loud and we already knew this is not our style. We decided to eat something in the Gobo Grill restaurant in the same hotel.
The Gobo Grill restaurant also had a bar with Champagne Tower. The house brand is Perrier Jouet with flowers painted on each bottle and glass. We had a table at the window and the wall next to us was decorated with a giant red wine glass. We have to admit it was special.
We selected a few items a la carte: beef tartar, lobster bisque, smoked salmon and the wagyu entrecote. The wagyu beef was very good but overall, was the food average and too expensive. There is a clear gap between the branding of the hotel and the level of the cuisine.
Het Traders Shangri-La Hotel aan KLCC Park in het stadscentrum van Kuala Lumpur is beroemd voor zijn Skybar. De bar is gelegen op het bovenste verdiep en biedt uitstekende zichten op de Petronas Torens. In de bar, bevind zich een binnenzwembad. Alle lichten waren gedimd, rode en blauwe neonlichten zorgen voor wat sfeer. Opgelet dat je niet in het zwembad valt.
Vele mensen vinden dit "The Place to Be" voor een avonduitje. De meest sexy en heetste plaats van Kuala Lumpur. Alle tafeltjes aan het raam waren gereserveerd. De muziek stond er heel luid en we beseften onmiddellijk dat dit niets voor ons was. We besloten iets te gaan eten in het Gobo Grill restaurant van hetzelfde hotel.
In het Gobo Grill restaurant heeft men een bar met Champagnetoren. Het huismerk is Perrier Jouet, hun flessen en glazen zijn beschilderd met witte bloemen. We kregen een tafeltje aan het raam en de muur naast ons was beschilderd met een reusachtig rode wijnglas. We moeten toegeven dat dit onze aandacht trok.
We kozen enkele gerechten van de menukaart: rundertartaar, kreeftenbisque, gerookte zalm en Wagyu entrecote. Het Wagyu vlees was zeer goed maar in het algemeen waren de gerechten van gemiddelde kwaliteit en veel te duur. Er is een duidelijke kloof tussen de branding van het hotel en het niveau van de keuken.
Previous Kuala Lumpur article:
KL Metro, a comfortable way travelling
Previous Restaurant article:
The Blue Elephant, a top quality Thai restaurant in Phuket town
Return to main page
Fijne feestdagen.
5 hours ago
Skybar is one of my favourite place for enjoying the sundown and lights up in KL city centre...
ReplyDeleteAh it appears to be a very romantic and comfortable place for dining, and the food prepared looks scrumptious too!
ReplyDeleteGobo Grill lijkt me wel gezellig, en zo'n reuzegroot wijnglas daar kan je niet naast kijken!
ReplyDeleteDe trappenhall vind ik ook wel geslaagd, modern en knap verlicht.
Groetjes, Hilde
het is daar wel uit te houden denk ik, met een goed glas wijn erbij.
ReplyDeleteik zou het er ook wel zien zitten Filip
ReplyDeletemooie foto's ondanks de moeilijke omstandigheden..
I love sky bars. My favourite one is in Katowice
ReplyDeleteRather dark in there. Can't say im moved by it..
ReplyDeleteHa ha, I have not been there....
ReplyDeleteWhat a gorgeous place! The ambiance looks so lovely and soothing, and the dishes are nicely presented. Kristel looks radiant!
ReplyDeleteWhat a gorgeous place! The ambiance looks so lovely and soothing, and the dishes are nicely presented. Kristel looks radiant!
ReplyDeletechique daar
ReplyDeleteWhat a lovely atmosphere to dine in!
ReplyDelete