Restaurant Fässle in Stuttgart is niet voor niets vermeld in de leidinggevende gastronomie gidsen zoals de Michelin Guide, Prinz, Gusto and Der Feinschmecker. De bediening is zeer vriendelijk, het eten is goed en de chef streeft voortdurend naar vernieuwing en ontwikkeling. We hebben dit restaurant 3 maal bezocht in de laatste 4 jaar en zien verbeteringen iedere keer als we hier terug gaan. We kunnen de keuken beschrijven als een combinatie tussen Franse en Duitse keuken. Als aperitief hadden we een Crémant dÁlsace begeleid door enkele amuses van de Chef. We kozen voor het seizoensmenu met Pfifferlingen, Sint-Jacobsnoten, een limoen sorbet, een rundfilet, en kaasselectie. We hadden een zeer goede avond en genoten van het eten, de wijn selectie, en de bediening. We kunnen dit restaurant in Stuttgart zeker aanbevelen. Je moet echter wel reserveren als je hier wilt eten. Geniet ervan..
Previous Restaurant article: My very first Afghan Restaurant, Lemar in Munich
Return to main page
the foods look so inviting, the presentations are great.
ReplyDeletegreat pictures of the plates, I am convinced now:-) Kristel has such a beautiful dress!sunny greetings to both of you...
ReplyDeletebtw, itlook like you also like scallops...;-)
ReplyDelete