Ik heb genoten van een avondje uit met een collega in München. Waar gaan we dineren? Jana heeft het restaurant Lemar gekozen in de Brunnstrasse. Een groot avontuur voor mij, want dit was mijn eerste Afghaanse restaurant. De kleuren en het licht creëerden een warme sfeer. De kaart was echter beperkt met groenten, kip en lamsvlees. Runds-, varkensvlees en vis worden in deze keuken niet geserveerd. De keuze was echter niet gemakkelijk. Ik koos als voorgerecht kip in een pikant rood korstje met quark saus. Het was zeer goed. Mijn hoofdgerecht was gestoofde lam met rijst. Als drank bleef ik bij een gewoon witbiertje. We waren tevreden zoals alle andere klanten, want het restaurant was volgeboekt..
Previous Restaurant article: Wagyu Carpaccio on the terrace of Grand Cafe Lamot, Mechelen
Return to main page
I have been 4 or 5 times now there and it was always very delicious: I like the cuisine a lot...the service is sometimes a bit sleepy;-)
ReplyDeletethe pictures from the inside became lovely!
This is your first time, but not mine.
ReplyDeleteI have not tried it before.
i love Afghan foods, especially I do not know how to cook lamb :) I am glad you like it.
ReplyDeletelovely meal -and no bombs!
ReplyDeleteAloha from Waikiki;
BLOGGER is not updating my links again, so please come and visit; thanks!
Comfort Spiral
> < } } ( ° >
Hope, you had no stomach problems :)
ReplyDeleteGreetings from Greece
Lamb's yummy.... a new experience for you... And another new good stuff from Jana... good influence! :=)
ReplyDeleteThe food looks yummy too. I always love the Afghan or the Mugal kind of food. The kebabs and the tandoori mmmm. You are teasing me. Ok Weekend in our favorite Kabul restaurant in Chennai. Yes, I blame you for that :D
ReplyDeleteThe place has rich, vibrant colour.
ReplyDeleteHow funny, Filip - I thought all you were eating was carrots when I first saw your photos! I thought, "No wonder he is so elegantly thin!" Now I'm wondering, "How does he eat all that and stay so svelte?"
ReplyDelete