Het voordeel van goede restaurants te bezoeken is dat je ideeën verzamelt voor wanneer je gasten uitnodigt. Op ons laatste diner thuis, zijn we aangevangen met Moët & Chandon Champagne en enkele aperitiefhapjes bestaande uit: een tapenade van zongedroogde tomaatjes, een krabsalade en Iberico ham opgevuld met koude ganzenlever. Als voorgerecht serveerden we een Cous Cous taartje met verse kreeft en kreeftenstaart, deze werd vergezeld door een Pascal Bourchard Chardonnay. Het hoofdgerecht bestond uit verschillende bereidingen van konijn: een ragout, filet stukjes met aardappelcrème en filet stukjes in een bruine biersaus. Het bruine bier dat we hiervoor gebruikten was de Trappist van West-Vleteren die in 2005 de prijs won van het beste bier ter wereld. Als wijnselectie gingen we voor iets zeer speciaal: een Tertre Roteboeuf Saint Emilion Grand Cru van 1992. Zo’n fles doen we enkel open bij uitzonderlijke gelegenheden. We hebben het dinner afgesloten met een trio van desserts: een chocolade mousse, een tiramisu en een fruitslaatje van passievrucht en Mango. Je kan je niet inbeelden hoe gelukkig ik ben dat Kristel een uitstekende kokkin is..
Return to main page
I'm coming over for dinner.
ReplyDeletelovely meal, Filip!
ReplyDeleteAloha from Waikiki;
Comfort Spiral
> < } } ( ° >
><}}(°>
big BRAVO to Kristel-wow! sound+looks delicious:-)
ReplyDeleteI wanna come for dinner too! ^^
ReplyDelete