We heard several positive comments about restaurant Crème Crue and the products that they serve. Last year, in passing by we saw they served Simmental beef so this stands for high quality. For our wedding anniversary we made a reservation.
We were welcomed at the reception and saw the house champagne was Gosset. This is again a top product. As aperitif we ordered two glasses Gosset. About ten minutes later the waiter comes back and explains this is no longer available by the glass and offers us other unknown Champagne of lower quality. On that evening there was also no menu card, you had to take the only tasting surprise menu. At that time we had to leave but unfortunately we decided to stay.
To summarise the food experience: the Chef is very creative in product presentations and upgrading the flavour of ingredients. This could be an excellent skill if applied with good quality ingredients. Unfortunately, it was not the case. Our main comments were:
- Unpeeled grey shrimps were fried to a black hard substance
- Duck liver strength disappeared by mixing it with cream
- A vegetarian dish made of cauliflower was extremely weak
We hadden reeds veel positiefs gehoord over restaurant Creme Crue en de producten die ze serveren. Vorig jaar hebben we hier voorbij gewandeld en zagen we dat ze Simmental rundvlees op de kaart hadden en dit staat voor kwaliteit. Voor onze huwelijksverjaardag reserveerden we een tafeltje voor twee.
We werden verwelkomd aan de receptie en merkten dat Gosset de huis Champagne was. Terug een top product. Als aperitief kozen we dus twee glazen Gosset. Na tien minuten kwam de ober terug met de melding dat dit niet meer per glas werd verkocht. Een onbekende lagere kwaliteit Champagne dient als vervanging. Op die avond kon je ook niet van de menu kaart kiezen. Het verrassingsmenu was de enige optie. Op dat moment hadden we moeten besluiten weg te gaan, maar spijtig genoeg bleven we.
Samenvatting van onze mening over het eten: de Chef is heel creatief in zijn presentatie en het upgraden van smaak van ingrediënten. Dit zou een uitstekende vaardigheid kunnen zijn wanneer correct toegepast bij betere ingrediënten. Spijtig genoeg was dit niet het geval. Onze hoofd opmerkingen zijn:
- ongepelde grijze garnalen werden gefrituurd tot een zwarte harde substantie
- eendenlever smaak verdween volledig met gebruik van room
- een vegetarische schotel met bloemkool was zeer zwak
Previous Rijswijk article:
Views from the highest building of Rijswijk
Previous Restaurant article:
Mixed feelings of restaurant Zarza in the Bondgenotenlaan Leuven
Return to main page
vluchtig
4 hours ago
Het mooiste, liefste, beste van de avond was de onbetaalbare liefde van Kristel, Filip !
ReplyDelete't Is wel spijtig van je centen, Crème Crue...
Lie(f)s.
Zonde van de tegenvaller maar die dingen kunnen gebeuren.
ReplyDeleteLeuk beschreven!
What a shame your anniversary experience was spoiled.
ReplyDeleteNou, dit laten we maar links liggen dan. Ik hoop dat jullie toch een leuke avond hebben gehad :-)
ReplyDeleteGroeten uit Sneek!
DzjieDzjee
Inderdaad de opmaak ziet er fantastisch uit
ReplyDeleteJammer en hoop dat de avond verder geslaagd was.
Het is ons ook al enkele keren overkomen....helaas....
Kristel kan nog lachen :)
So sorry you had such a bad experience for your anniversary! How many years? I am sure you will make up for it in the future.
ReplyDeleteI was off the computer yesterday,so just now checked out your running dog post below. I don't know how it could get any better, and I love the facial expressions.
ReplyDeletelooks great
ReplyDeleteIt all looks pretty. Sorry the experience was disappointing.
ReplyDeleteWhat suits one person in dining doesn't necessarily suit the other. It's disappointing however for a Wedding Anniversary. I do hope you had a lovely evening anyway.
ReplyDeleteHaaaaaaaaaa pas de bol alors !!!!!! merci du partage!!! bisousssssss
ReplyDeletedie zullen ook wel spijt hebben dat er een blogger met veel lezers en kijkers op bezoek gekomen is...
ReplyDeleteik ben er twee jaar geleden of zo geweest en vond het excellent
Het ziet er heel erg mooi uit , jammer dat het toch niet echt lekker was.
ReplyDeleteGemiste kans voor hun, groetjes Cristien.
jammer dat het niet beviel, net nu jullie voor jullie huwelijkverjaardag gingen eten
ReplyDeletetrouwens, nog van harte gefeliciteerd
it does not look that bad...but taste+freshness are more important!
ReplyDeleteToo bad the food was not good... I have to say that the presentation though was quite artistic. Frustrating experience for your anniversary dinner!
ReplyDelete