In mijn gedachten was het een laat avondmaal, daar ik nog op Europese tijd stond, maar het was pas 5 uur ’s avonds in Boston. Op een wandeling door de stad zag ik het “Chicago Uno” restaurant op Boylaton Street bij Copley Square. Het eten op het bord dat buiten stond leek aantrekkelijk, ik had honger, en beslisste het te proberen. Dit is een restaurantketen zoals Outback, Red Lobster, Perkins,... een typisch Amerikaans concept. Het gaat snel, is aanvaardbaar qua prijs en redelijk in kwaliteit. Daar ik in Boston was, koos ik voor de “New England Clam Chowder” soep, en daarna de entrecote, deze was redelijk van kwaliteit. Het is een restaurant geschikt is voor een snelle snack tijdens een city trip.
Previous Restaurant article: Legal Seafoods in Boston
Return to main page
Hello, I love to "travel" with you. I even bought a travel guide about Boston in Barnes and Noble yesterday. Wow! Such a great place to dine. I would definitely order this soup; I think it's very delicious. And Chicago Uno Grill is outside and inside so beautiful.
ReplyDeleteGreat pictures and very inspiring!
Well, it all LOOKS very good, anyway! I have heard this name, it seems they may have a line of some frozen food in the grocery stores?
ReplyDeleteDas sieht sehr einladend und appetitlich aus...ein tolles Lokal...
ReplyDeleteLiebe Grüsse Karin
It does look delicious! It's like visiting two towns in one.
ReplyDeleteYou had a variety of choices, from Chinese food to western concept.
ReplyDeleteEating is really enjoyable.
Filip, I fear you're going to gain 10 pounds in Boston!
ReplyDeletefrittes and good meat!
ReplyDeleteyes, late night knows none better
Aloha from Honolulu
Comfort Spiral
> < } } ( ° >
><}}(°>
< ° ) } } > <
Very delicious meal ...
ReplyDeleteLooks like a great place. Now I'm hungary for french fries! :P :) Have a nice sunday! XO
ReplyDeleteNot a lot of customers.
ReplyDeleteHey Filip, the food looks good!!
ReplyDeleteHave a nice day ahead!
I love seafood-chowders; first time I had one, was in Ireland:-) thanks fo the info on this food chain...I had also some difficulties due to my jet-lag in NYC:::
ReplyDelete