Thursday, 22 November 2012

The ambience in the streets of Antwerp during the summer

Walking around the statue of Brabo on the Main Square is ideal to cool down. In the background you see the Cathedral. The streets are lively, the ambience is top, many people enjoy the last sunshine, the summer was ending.

Tour trams drive tourists around this multi cultural city. From the docks, I could take a picture of the graffiti together with a historical building. But also in the middle of the Meir, you find some graffiti but in this case it was vandalism. At the Central Station, one of the most beautiful of the world, there stood a giant Ferris wheel. Antwerp is recognised as fashion metro pole and this is clearly visible in the shops.

Op een warme zomerdag koelen mensen wat af door rond het standbeeld van Brabo te wandelen op de Grote Markt. Op de achtergrond zie je de kathedraal. De stad is vol leven, de sfeer is top en vele mensen proberen nog de laatste zonnestralen mee te pikken. 

Gekleurde trammen (busjes) rijden toeristen rond in deze multi culturele stad. Van op de kaaien neem ik een foto van graffitikunst in combinatie met een historisch gebouw. Maar ook op de Meir vind je graffiti, dit keer is het echter vandalisme. Aan het Centraal Station, één van de mooiste van de wereld, stond een reuzenrad. Antwerpen is wereldwijd erkend als een modestad en dit is te zien in de winkels.. 
 
Brabo Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen

Mama's Garden Antwerpen

Boerentoren Antwerpen

Graffiti Antwerpen

Vandalisme Antwerpen

Meir Antwerpen

Ferris Wheel Antwerp

Antwerp Fashion

Antwerp Fashion

Previous Antwerp article: Dominique Persoone the guru of chocolate and his palace in Antwerp

Return to main page

7 comments:

 1. Intussen zitten we lekker ingeduffeld, Filip...
  Lie(f)s.

  ReplyDelete
 2. PRIMA SERIE VANUIT EEN GEZELLIGE STAD....'T IS ER ALTIJD HEERLIJK OM ROND TE WANDELEN EN TE GENIETEN VAN DE BELGISCHE HEERLIJKHEDEN.

  ReplyDelete
 3. een mooie impressie van Antwerpen, naar mijn mening de mooiste en de meest levendige stad bij ons

  groeten

  ReplyDelete
 4. There it would be nice to walk around and see all the beautiful places and funny items.
  Have a nice weekend.

  ReplyDelete
 5. heel herkenbare foto's voor mij, rond de Grotye Markt en Groenmarkt ben ik vaak gelopen. Leuk om weer iets terug te zien. Fijn avond Filip en Kristel, Dietmut

  ReplyDelete