Bruneau near Koekelberg in Brussels, is one of the Restaurants we regularly visit during week days at noon. The restaurant has one Michelin Star and serves its customers high quality products. The kitchen and service is to be recognised as very stable. You are never disappointed.
For the lunch, Bruneau offers a choice menu at fair prices. It is possible to combine it with wine by the glass and even make the selection yourself. For the lunch is the restaurant always full so we recommend to make reservations.
As starter we had the ravioli stuffed with lobster and veal sweetbreads. One of our favourite dishes. For the main course we both took something different, Kristel the deer filet and I went for the beef filet mignon covered by an herbs and muster mix. As dessert it was a classic cheese platter and chocolate cake. We will certainly come back.
Restaurant Bruneau bij Koekelberg in Brussel is een van de restaurants die we regelmatig bezoeken op de middag. Het restaurant heeft een Michelin Ster en biedt zijn klanten hoge kwaliteitsproducten aan. De keuken en bediening kunnen als zeer stabiel aanschouwd worden. Je wordt nooit teleurgesteld.
Voor de lunch biedt Bruneau een mooi keuzemenu aan tegen eerlijke prijzen. Het is mogelijk het menu te combineren met wijn per glas en zelf de selectie per glas te maken indien je dit wenst. Op de middag is het restaurant altijd vol dus raden we aan te reserveren.
Als voorgerecht namen we beiden de ravioli opgevuld met kreeft en kalfszwezerik, een van onze favoriete gerechten. Voor het hoofdgerecht kozen we verschillend, Kristel de reenootjes en ik de ossenhaas van rund op smaak gebracht met een korstje van mosterd en kruiden. Het nagerecht was klassiek, de kaasschotel en een chocoladetaart. We komen zeker nog terug..
Previous Brussels article:
Restaurant - Brasserie La Paix, the meat temple of Anderlecht
Previous Michelin Star Restaurant article:
Restaurant Facil, high level cuisine in Berlin with a modern touch
Return to main page
Possible
4 hours ago
Midden jaren '70 ben ik er één keer geweest, Filip. Onvergetelijk...
ReplyDeleteLie(f)s.
it looks great even if its meaty;-)))
ReplyDeleteLunch???? Great photo Kristel took of you, Filip. Luckily, it's soon dinner time here in CO. Bob loves sweetbreads, by the way - hard to find them though. I made them for him once (that will be the only time, I'm afraid.)
ReplyDeletenice desserts
ReplyDeleteFantastic post, titbits on the table:) Greetings
ReplyDeleteMooi en smakelijk opgemaakt.
ReplyDeleteGroetjes, Mirthe
het ziet er overheerlijk uit
ReplyDeleteop je gezondheid Filip !
Ik begrijp dat het lekker was. Het was wel fout om nu hier te kijken, omdat ik nog niet heb gegeten. Ik ben het gewoon vergeten hier achter de computer.
ReplyDeleteGroetjes en nog fijne avond Dietmut
Thanks for a good address! :)
ReplyDelete