Sunday, 9 May 2010

BK Formatie 2010, Langdorp

Het was een mooie avond op het Belgisch Kampioenschap formatie dansen. Voor ons een kans om de Belgische teams bezig te zien en in de pauzes wat aan ons eigen dansen te werken.

Dit is een uitslag van de Standaard finale:
1. D.S.C. DANCE CONNECTION (2-1-1-1-1) (zie video onderaan)
2. NO LIMITS (1-2-3-2-2) (zie video onderaan)
3. DANCE RHAPSODY (3-3-2-3-3)

Voor ons was Dance Connection uit Herent overtuigend winnaar. Het team had veel strakkere lijnen en de technische uitvoering was van hogere kwaliteit dan de andere teams. Het is altijd leuk mensen te zien dansen die je kent. Proficiat met jullie overwinning.

No limits werd verdiend 2de, we zagen een zeer grote vooruitgang in dit team. Zeer leuke choreografie, jeugdig en leuk te zien.

Hieronder zie je 2 foto's van Dance Rhapsody, ook mooi gedanst.

Dance Rhapsody BK formatieDance Rhapsody BK formatie
Dit was de uitslag van de Latin finale:
1. IE.KO LATIN FORMATION TEAM
2. CAFE LATINO
3. D.S.C. AGUILATINO

IE.KO is een terechte winnaar, mooi energiek programma en ook de beste techniek van alle teams. Ook hier bij het Cafe Latino zagen we grote vooruitgang, zeker op vlak van energiek dansen. Het nieuwe Latin formatie team uit Herent, Aguilatino heeft een jonge ploeg die met veel werken nog goede resultaten kan bereiken. Ze hebben ook een mooi programma maar het wordt zeer braaf gedanst.

Cafe Latino BK formatie
Aguilatino Herent BK formatie
Aguilatino Herent BK formatie
Video No Limits:


Video Dance Connection


Previous competition article: Woodenshoe, Zevenbergen

Return to main page

2 comments:

  1. Hi, nice blog & good post. You have beautifully maintained it, you must try this website which really helps to increase your traffic. hope u have a wonderful day & awaiting for more new post. Keep Blogging!

    ReplyDelete